Billeder fra Marga

I denne coronatid læser jeg, hører musik, tegner og maler. Det gør jeg sådan set også normalt, men i hvert fald det med bøger bruger jeg mere tid på nu end ellers.

Den ene tegning forestiller Asta Oliva Nordenhof hvis seneste korte roman ”Scandinavian Star. Del 1 – Penge på lommen” jeg lige har læst og varmt kan anbefale. Den handler om ambivalente følelser i et ægteskab, og ulykken på Scandinavian Star spiller en vis rolle.

Så er der tegninger af 2 af mine yndlingsmusikere: Mister (Michael) Blicher, der står og vrider toner ud af sin saxofon og Mark Solborg, der spiller i koncertkirken på Blågårds plads. De spiller begge jazz men på vidt forskellig måde – tjek dem ud på google eller YouTube.

Og en lille vinterakvarel blev det da også til. – Selvom vi nu næsten har fået forår. Jeg glæder mig til det bliver så godt vejr, så man kan sidde ude og male. Dette billede er malet efter et fotografi, men jeg synes faktisk det er sjovere og som regel bliver det også bedre at male frit ude i naturen eller i byen.

Bedst hilsner til DV’s Kunstkreds og andre, der ser disse billeder fra Marga

dav
dav
dav
dav