Her er Rigmors og Annettes billeder,

Først Rigmor

Kære alle!

Det er så dejligt at se alle jeres billeder.- Der bliver skønt, hvis vi igen kan ses og male rundtom og i byens parker denne sommer. Det vil jeg se frem til.

De billeder jeg sender er fra marts. Jeg har slet ikke tegnet/malet siden?? – men har derimod kastet mig over litteraturen. Nyder at læse den ene bog efter den anden i et stræk. Kh Rigmor

Her er Annettes

Kære alle.

Håber I alle har det godt og får tiden til at fylde selvom det er så anderledes alt sammen. Jeg har nydt meget at se på jeres malerier – så forskellige og virkelig gode. Og dejligt at få lidt fra jeres verden.

Jeg arbejder stadig om formiddagen, fordi jeg arbejder alene i en fond, så ingen risiko for smitte. Men alle mine andre gøremål som undervisning, klubber og andet arbejde har jo været væk, så der har været meget ekstra tid. Min mand har ikke villet starte for han er kørelærer, så vi har været meget i vores sommerhus på Tuse Næs. Vi har stort set kun set børn og barnebarn. Og min datter venter dreng nu – så glæder mig.

Det er som at leve i en bobbel. Men jeg har virkelig udnyttet mere tid og har fået malet meget, syet børnetøj, læst på min nye Kindle (engelske bøger downloades i eet væk) lavet smykker og nye ideer til smykker – jeg har jo som nogle ved en lille smykkeforretning online.

Der er nogle positive ting for mig i denne tid. Jeg har genopfundet telefonen. Har lavet aftaler med nogle veninder om at vi taler i telefon ind i mellem. Det var som om, at telefonen var væk i mit liv. Det var nemmere at skrive sms/messenger, men det har været en gave at få den tilbage. Jeg laver bedre mad – sjovere og bruger mere tid på det. Før var det mere noget der gik hurtigt – salat, kylling BUM. Og så er der TID – før var jeg ikke stresset, men alligevel var al min tid fyldt ud. Det vil jeg gerne have med mig. Mere luft mellem gøremålene.

Når alt det er sagt, så SAVNER jeg meget det sociale og vores dejlige malergruppe. Pas på jer alle sammen . – KH Annette